TERMENI SI CONDITII
TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE WEBSITE

Site-ul www.damarin.ro reprezintă o altă pagina oficiala a S.C. Damarin B&C S.R.L.

Utilizarea necorespunzatoare = utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Firmei sau altor persoane.

Damarin B&C SRL asigura confidentialitatea datelor si a persoanelor care intra in contact cu noi prin intermediul acestui website ( email, telefon, formulare de contact )

Informatiile publicate pe site = informatii de interes general despre Firma, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Firma ca fiind de interes pentru Client.

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Firmei S.C. Damarin B&C SRL .Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Firma nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

1. INFORMAȚII GENERALE

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Firmei S.C. Damarin B&C SRL, cu sediul social in Craiova, Str. Horia 16 C, CUI 14785248, nr. reg. com J16/669/2002, email: office@cofetariadamarin.ro, telefon: 0351 177 271. Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Acesta este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare.

Aceşti Termeni de utilizare pot fi modificaţi sau înlocuiţi de alţi termeni şi condiţii, de ex. pentru achiziţionarea de produse şi/sau servicii.

Site-ul www.cofetariadamarin.ro si toate informațiile conținute sunt proprietatea Damarin B&C SRL și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fără acordul prealabil scris al Legrand.

Site-ul www.cofetariadamarin.ro incluzând, enumerarea nefiind limitativa, textele, imaginile, reprezentările video sau audio conținute de acesta, sunt protejate de prevederile legislației în vigoare privind drepturile de proprietate intelectuală.

Aceste website este reglementat de legea Română; vizitatorii internaţionali trebuie să se asigure că respectă legea aplicabilă la nivel local. Întrucât prezenta informare poate suferi modificări în orice moment, fără notificare prealabilă, vă invităm să consultaţi această pagină în mod regulat.

2. RĂSPUNDEREA SITE-ULUI

Acest site este administrat de catre Damarin B&C SRL, proprietate a Damarin B&C SRL. In calitate de administrativă ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare conform normelor în vigoare.

Aceste reguli precizează modul de folosire de către utilizatori a site-ului Damarin B&C SRL și relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România și Uniunea Europeana.

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA CONŢINUT WEBSITE

Damarin B&C SRL depune toate eforturile pentru a oferi un conţinut de încredere, însă, independent de grija şi diligenţa pentru modul de redactare a textului şi publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informaţiile furnizate pe acest website.

Damarin B&C SRL îşi declină răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informaţiilor conţinute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului).

Prin urmare, utilizatorul acceptă să folosească aceste informaţii pe răspunderea sa asumată exclusiv şi este invitat să întreprindă toate verificările necesare.

EXCLUDERI ŞI RESPONSABILITĂŢI

Damarin B&C SRL deţine, îşi rezervă şi menţine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor pentru acest website şi pentru informaţiile conţinute de acestea.

4. SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

Damarin B&C SRL se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.

Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.

5. CONDIŢII DE UTILIZARE

Puteţi utiliza acest Website numai în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare prezente şi, în orice caz, puteţi folosi acest Website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislaţia în vigoare, reglementările şi practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat.

În special, sunteţi de acord:

• Să nu publicaţi, să nu transmiteţi sau să nu distribuiţi nicio informaţie de natură obscenă, defăimătoare, nelegală sau de natură să producă prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;

• Să nu utilizaţi acest Website într-o manieră de natură să încalce drepturile altor persoane;

• Să nu efectuaţi rezervări neautorizate, false sau frauduloase;

• Să nu utilizaţi niciun software, procedură sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca să împiedicați buna funcţionare a Website-ului, fie manual, fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încărcarea sau accesarea de fişiere care conţin date modificate sau virusuri;

• Să nu degradaţi, modificaţi sau schimbaţi aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcătuiesc;

• Să nu întreprindeţi nicio acţiune susceptibilă de a provoca trafic nerezonabil sau disproporţionat pe Website sau pe o infrastructură asociată;

• Să nu obţineţi sau să nu încercaţi să obţineţi acces neautorizat la niciuna dintre reţelele noastre, prin orice mijloace.

CONDITII GENERALE

1. PLASAREA COMENZILOR

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.cofetariadamarin.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Prin plasarea unei comenzi, clientul declara ca are capacitate integrala pentru a initia tranzactia in conditii legale in concordanta cu normele Codului Civil.

Plasarea unei comenzii este echivalenta cu acceptarea prezentului regulament.

Produsele se comercializeaza online, iar comenzile pot fi plasate 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana prin intermediul website-ului www.cofetariadamarin.ro.

Procesarea comenzilor se realizeaza in maxim 48 de ore in zilele lucratoare. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica Bunurile si/sau Serviciile din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Codurile de reduceri nu se pot cumula cu promotii curente, cu exceptia situatiilor in care promotia respectiva permite acest lucru.

Pentru a comanda un anumit produs, cumparatorul trebuie sa il adauge in cos prin accesarea butonului „Adauga in cos” prezent pe pagina fiecarui produs. Continutul cosului este confirmat prin accesarea butonului de trimitere a comenzii. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Depozitare

Pentru a obține cele mai gustoase praline, Cofetaria Damarin folosește metodele artizanale și ingrediente selectate cu atenție, exclusive naturale, iar produsele se fac doar pe baza de comanda, deci sunt mereu foarte proaspete. Deoarece nu folosim conservanti care sa prelugeasca termenul de valabilitate, produsele noastre au un termen scurt de valabilitate (intre 30 – 45 de zile).

Datorita faptului ca temperaturile ridicate si umiditatea pot avea un impact negativ asupra produselor din ciocolata naturala, trebuie sa se acorde o atentie deosebita metodelor de depozitare a produselor de ciocolata, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Politica de livrare

Vanzarea Bunurilor si Serviciilor nu se limiteaza la teritoriul Romaniei.

Modalitatile si Conditiile de livrare pentru teritorii ce exced Romaniei vor fi comunicate in mod expres si in detaliu Clientilor solicitanti.

Pe teritoriul Romaniei Vanzatorul livreaza Bunurile catre Cumparator:

– in sistem de curierat door-to-door, in mod direct, contra cost, prin Fan Courier sau alti parteneri

– in sistem de ridicare din magazinul de desfacere al Cofetariei Damarin de catre Client sau un reprezentant al acestuia;

– alte modalitati, agreate de comun acord.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea documentelor de insotire a marfurilor pe durata transportului.

Procesarea comenzilor se realizeaza in maxim 48 de ore in zilele lucratoare. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Costul transportului pentru comenzi mai mici de 299.99 lei este suportat de catre client. Costul transportului pentru comenzi mai mari de 300 de lei este suportat de catre Cofetaria Damarin.

Pretul de vanzare

Preturile de vanzare ale Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON), includ T.V.A.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda a Clientului/Cumparatorului.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura, pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura/factura pro forma aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Cofetarul Istet, pentru efectuarea platii aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi

Modalitatile de plata pentru produsele livrate de Vanzator, sunt:

– Online cu card bancar

– In avans, inaintea livrarii bunurilor, cu ordin de plata. Plata in avans se va efectua in Ron, in baza facturii sau facturii pro forma, dupa caz, aferenta Comenzii/Comenzilor plasate de Cumparator.

– In sistem ramburs, cu numerar, la primirea produselor comandate prin Curier

– 50% Avans, la lansarea comenzii, in baza facturii pro forma emise de Vanzator

– 50% La livrarea produselor, in baza facturii fiscale emise de catre Vanzator

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate. Exceptie de la aceasta regula o fac produsele care ajung deteriorate din motive de logistica de transport care pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsele deteriorate din comenzile anulate nu pot fi inlocuite cu alte produse decat printr-o noua comanda plasata in magazinul online care va urma un nou flux de productie si livrare.

Aceste conditii sunt valabile doar pentru persoanele fizice. Legislatia in domeniu nu ofera aceste conditii si persoanelor juridice.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Damarin B&C SRL prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016 (GDPR) si legislatia nationala in vigoare.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Damarin B&C SRL cu scopul comunicarii de marketing.

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Damarin B&C SRL are obligatia de a dezvalui datele in temeiul legislatiei in vigoare.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Damarin B&C SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

CONFIDENTIALITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Exceptie la punctul de mai sus fac cazurile in care coletele sunt trimise catre alte persoane, iar acestea contacteaza Vanzatorul pentru a afla identitatea celui din partea caruia a fost trimis coletul, in speta cumparatorul. In acest caz ne obligam sa transmitem exclusiv numele si prenumele Cumparatorului. Aceasta situatie se aplica cazurilor in care se trimit cadouri in mod direct si exclude posibilitatea trimiterii cadourilor in mod anonim.

Direct e-mailing

Newsletterele Cofetaria Damarin sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati, astfel incat sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind link-ul de dezabonare din cadrul oricaror Newslettere.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

FORTA MAJORA Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Fără a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse în cadrul acestor termeni şi condiţii, (indiferent dacă acestea sunt legale sau nu), Damarin B&C SRL îşi rezervă dreptul de a refuza accesul la acest Website în cazul în care consideră (conform propriilor criterii), că sunt încălcate oricare din prevederile acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare.

Damarin B&C SRL îşi rezervă dreptul de a îmbunătăţi sau de a modifica informaţiile, serviciile, produsele şi alte articole de pe acest Website, sau de a închide Website-ul, în orice moment, fără notificare prealabilă.

Damarin B&C SRL îşi rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare în orice moment, aceste modificări fiind aplicabile imediat, de îndată ce sunt publicate online pe acest Website.

Prin urmare, prin continuarea accesării sau utilizării acestui Website, vă exprimaţi acordul de a respecta modificările acestor Termeni şi Condiţii de utilizare.

STRADA HORIA 16, CRAIOVA

0771 682 293

LU-DU 09:00-20:30